Adria Twin 600SP

No, pa sem prijokal na svet in to v letu 2023. Majhen vendar fin. Sem najmanjši in najmlajši v naši floti, pa me zato ni prav nič sram. V Adriji so me kar dobro opremili, tudi z digitalno klimatsko napravo, da vam bo klima prijetna, ko boste potovali z mano. Predvsem apeliram na mlade ali  starejše pare, da se pustite od mene razvajati, no pa tudi družine z majhnimi otroki so dobrodošle.

Sunliving C 65SL

Pozdravljeni, Sem Sunliving Compact . Moj oče je eleganten francoz po imenu Citroen, mama je slovenka in rodil sem se leta 2022 v Novem mestu. Že ko sem pogledal na svet sem hotel raziskovati mesta in dežele. Z mano lahko potujejo štiri dobri prijatelji , družina ali samostojni pari. Če so zahteve po večjem prostoru se obrnite na mojega brata Sunliving S 70SP

Sunliving S 70SP

Jaz sem starejši brat Compacta. Športno usmerjen, ustvarjen za aktivne. Prav tako sem se rodil v Novem mestu . Že v porodnišnici so me opremili z močnim 140KM velikim srcem in  veliko dostopno garažo.Sem varčen in ne pijem veliko. Z mano lahko potuje družina z petimi družinskimi člani ali družba , ki je navdušena nad adrenalinskimi športi ali športnimi prireditvami. Še več udobja pa nudi najstarejši brat Matrix 670SC

ADRIA MATRIX 650SC

Sem najstarejši brat družine , ki se rad potepa po Sloveniji ali tujini . Uglajenost in  komfort, sta stvari, ki so mi bile položene v zibelko.
Vendar sem kmalu mora zapustiti porodnišnico v Novem mestu in začeti opravljati svoje poslanstvo. Moji uporabniki me najbolj cenijo po višjih standardih na področjih sloga, tehnologije, udobja in praktičnosti.

Razpoložljivost avtodomov

0